Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, opravil jsem to. Snad se neukáže něco dalšího.Ahoj. AI vlak s časem zmizení skoro 25 minut po mém odjezdu. Po příjezdu do stanice HK, mašina zdechlá, ale když jsem dnes načetl uloženou pozici, tak Bardotka chce neustále nahodit motor a startuje ve smyčce:
Pokročilé verze počasí jsem zatím ještě neprojel, chystám se dnes. Co mi ale před nedávnými časy chybělo, byla pořádná, hnusná, jedovatá mlha. Taková, která sníží i viditelnost návěstních znaků, které jinak pořád prosvítaly. Nedávno na noční ručně přidanou mlhu simulátor reagovával úplným snižováním jasu kompletně všeho za okny, včetně efektu světlometů.Pro info - s Vennym začínáme ladit jednotlivé profily počasí pro jednotlivá roční období. Pokud bude mít někdo návrh na nový profil, klidně pište.
Opraveno. Pokročilé počasí platí i pro TT. Vybírá se hned z hlavního menu OR.v ORCZSK mi nyní nejdou spustit jízdní řády:
V aktivitách... Toto bude nominální výběr.V aktivitách už je dávno...
Zobrazit přílohu 33423
A hlavne stále sú tie stromy biele ako v zimeTa vypadá nějak divně. V místě, kde se v mlze ztrácí vozy, tak jde ještě vidět zřetelně silueta stromu a za ním ještě 3 lampy.
Nesváděj to na OR CZ/SK! Snaž se víc.Nevím, co s tím, tohle dělá ta bílá nová mlha, pokud máš pod ní polojasno, nebo zataženo.