Hmmm... Zvláštní. Teď jsem schválně simuloval fiktivní IC na mapě trati 270 z Ostravy do Olomouce s Vectronem a 8 vagóny (starší řazení, plánuji ho zkrátit). Tak mi Vectron při rozjezdu na ruku ani na AFB vůbec nehrabal. Tak by mě teda zajímalo:
1. Vezli jste nákladní vlak nebo osobní vlak?
2. Kolik vagónu jste měli zapojených za Vectronem?
3. Jaké jste měli počasí během simulace?
4. Jeli jste na ruku nebo pomocí AFB?
5. Co je to za trať, kudy jste jeli? Jaké má stoupání (v promilích)?
6. Když jste zaregistrovali, že Vectron hrabe, zkusili jste pískovat?
Jo a mimochodem... Když už jsme u hlášení chyb. Možná si vzpomínáte, že jsem na Nový Rok hlásil chybu ohledně Katr Brejlovce a to tu, že Katr Brejlovec "svazuje ruce" jiným lokomotivám, co se jedná o brzdy. Jde o to, že když je Katr Brejlovec připojen k jiné lokomotivě, brzdič na té dané lokomotivě nejde obsluhovat úplně např. u Esa (Peršana, Princezny) když je k němu připojen Katr Brejlovec, a pokusím se dát brzdič ze závěru do jízdní polohy, brzdič sám skočí zpátky do závěru, nebo do nízkotlakého přebití. Stejný problém jsem později odhalil i u Dvojčat 131. U Vectrona nejde dát brzdič dál než do poloviny, když je k němu připojen Katr Brejlovec, když se ve Vectronovi pokusím dát brzdič dál než do poloviny, brzdič sám skočí zpátky do poloviny. No... už jsou to 3 měsíce a ta chyba s tím Katr Brejlovcem tam stále je! Zajímalo by mě, co tuhle chybu způsobuje, a proč nebyla doteď opravena?