Jak to je jenom dál? ...i my s Tebou....amen.....Zbyněk Šemora napsal:Život mám s vámi některými těžkýMartens napsal:Svatá panenko Marijá podsrpenská - no uznej, že s takovým materiálem se opravdu pracovat nedá.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jak to je jenom dál? ...i my s Tebou....amen.....Zbyněk Šemora napsal:Život mám s vámi některými těžkýMartens napsal:Svatá panenko Marijá podsrpenská - no uznej, že s takovým materiálem se opravdu pracovat nedá.....
bob57_cz napsal:A včera jsem to tu psal snad Čoudovi...
Za to můžou ti dva teroristi...Čouda napsal:Těsně vedle. Mě určitě nebob57_cz napsal:A včera jsem to tu psal snad Čoudovi...![]()
Znovu jen zopakuji: zaplaťpánbůh, že jsem tě neměl za pingla.Zbyněk Šemora napsal:Ale jinak je to sranda tady pročítat, jak všichni za každou cenu chcete mačkat živáka. Asi by se nám všichni fírové vysmáli jací jsme blázni. Asi jste nezažili tu radost, kdy se slavnostně do knihy zapsalo VZ v poruše a jezdilo se bez.
Vymýšlely se i růžné elektronické zařízení na vybavení VZ až po mechanické. Nejednodušší byly jízdní řady položené na tlačítko a jak se mašina za jízdy mlela, tak to samo mačkalo.
:?: :?: :?: :?: :?: :?:Zbyněk Šemora napsal:Potom je ale škoda těch nadproudů při vypnutém VZ. Tyto ochrany opravdu se zapnutým VZ nesouvisí. O nic jiného mi nešlo.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Zbyněk Šemora napsal:Včera jsem testoval jednu starší aktivitu a mám tento kosmetický postřeh vzhledem k novému BIN.
Nějak jsem se moc rozjel a za obloukem na mne vyjuklo 40 a výstraha a já věděl, že už to neubrzdím. Ale pud sebezáchovy rukám poručil ctrl - num4, tím se vypnul živák a monitory a já projel kolem návěstidla bez postihu.
Jelikož jsme opět u pikovláčku, kdy i těžkou aktivitu bude možné tímto švindlem jednoduše projet, tak se přimlouvám, aby monitory byly aktivní (ne ve volné jízdě) natvrdo, jako dříve.
V zásadě se nikdy nemíchám do těchto přestřelek,ale dnes tak učiním.Bobe57_cz Tebe považuji za odborníka(chvílemi jako žijící a chodící encyklopedii o železnici všeobecně a předpisech),ale nic se nesmí přehánět.Každý umímě něco.Někdo to jako Ty dotáhnul na fíru,někdo jen na pomocníka.Mám tátu(jako ostatně asi každý z násbob57_cz napsal:Znovu jen zopakuji: zaplaťpánbůh, že jsem tě neměl za pingla.
Jak někdo takový mohl udělat psychotesty...? Těžkým omylem.
Bez těch narážek z Tvé straby by to už asi Zbyňku nešlo, že?Zbyněk Šemora napsal:Hold někdo testuje a někdo.....však je toho napsáno výše až až.
Zbytečně komplikované. Stačí v případě nutnosti jen přehodit samotný train.exe ze zálohy.Zbyněk Šemora napsal:Řešení je dočasně takové. V aktivitě upozornit hlášením o uložení hry, ukončení hry a odinstalování této verze BIN. Nainstalování verze 1.70224, load hry a po změně den na noc opět save, odinstalování verze BIN 1.70224 a nainstalování verze poslední. Pak load a dokončení aktivity.
Trochu složité, ale lepší řešení zatím neznám. Ale u některých kabin budete muset u nižší verze Bin odkliknout nějaká chybová hlášení.
Hold někdo testuje a někdo.....však je toho napsáno výše až až.
Pokud by ti stačila verze 1.7.051220,stačí napsat na mail pod příspěvkem. Je to poslední stabilní verze,která nikdy nepadá.Vlado napsal:Mohl by mi někdo mailem zaslat tu verzi Binu 1.7.0221??? Ke stažení už nikde není a z počítače jsem ji poměrně dávno smazal. Děkuji!
Mě padala a to hned v úvodu aktivity. Stabilní jsou 224 a pak až ta poslední.Petr Novák napsal:Pokud by ti stačila verze 1.7.051220,stačí napsat na mail pod příspěvkem. Je to poslední stabilní verze,která nikdy nepadá.Vlado napsal:Mohl by mi někdo mailem zaslat tu verzi Binu 1.7.0221??? Ke stažení už nikde není a z počítače jsem ji poměrně dávno smazal. Děkuji!![]()
A odinstaloval sis ten předchozí bin? Pokud ne, tak to musíš.....Matýsek napsal:Mám problém s instalací nového binu. Jedná se verzi 1.7.081214. Mám nainstalovanou verzi 1.7.072421 a ta šla nainstalovat dobře. Při instalaci nové verze mi to nakonec napíše ,že "train.exe neodpovídá předchozí verzi a nelze jej aktualizovat". Neví někdo co by to mohlo dělat?
Jasně ,že jsem ho odinstaloval. Jenže kvůli tomu .že nešel ten novej bin ,tak jsem tam vrátil tu starší verzi.Martens napsal:A odinstaloval sis ten předchozí bin? Pokud ne, tak to musíš.....
A ta šla normálně nainstalovat?Matýsek napsal:Jasně ,že jsem ho odinstaloval. Jenže kvůli tomu .že nešel ten novej bin ,tak jsem tam vrátil tu starší verzi.Martens napsal:A odinstaloval sis ten předchozí bin? Pokud ne, tak to musíš.....