Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Michal napsal:Něco málo z dalšího testování. Zajel jsem si aktivitu EC Hašek z Bratislavy do Prahy. Před Českou Třebovou záplava hlášek Failed to create SMS file. Nakonec jsem do ČT přijížděl takto. Podobná situace se opakovala v Praze na hlavním. Pomohl Save - Load. Obě nádraží byla hodně zaplněna traffic vlaky.
Potvrzuji. Po 11 hodinách hry to samé chybové hlášení. Ale stalo se to v obvodu, mezi Krčí a Vršovicemi, jel jsem solo se Sergejem. Nejblišší traffic loko v depu Vrš. a rychlík na Vyšehradě. Takže moc vlaky to asi nebude.
Dělá to úplně poslední verze Bin. Předposlední tohle nedělala.
Tohle Binem asi nebude, ale zasukovanou trasou. Asi jedeš smyčkou na tu samou kolej a to takové jevy provází. Kdysi Michal zkusil jet z CHocně do Hradce a smyčkou se vrátil na to samé místo. Také mu tam celá souprava skákala z koleje na kolej. Na to je třeba dávat při tvorbě trasy bacha.Mě se stala jiná věc.Přijedu na hlavák,odpojím se od soupravy a vyjedu na Vítkovské zhlaví,otočím se a eso chci připojit ke 151-čce.Připojím se,ale dvakrát jsem po připojení skončil na ONJ a jednou před tunelem na hlavním.
Bin jak 1.7.051922 tak i 1.7.072421.