Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja si myslím,že tu celú zložku si nenakopíroval správne,respektive ak to je z inštalačky,tak tá si sama vytvára zložky Train Simulator/trains/trainset,podľa tej hlášky CD_BDs_266 od Train Simulator máš v trati a nie v Trainsete,kde máš mať všetky vozy.Skús prehladat zložku s traTou,nájdi tam zložku Train simulator,otvor ju,či náhodov tam nie je ten wag,ak áno,presun ju do trainsetu
Tak ještě jednou. Kde přesně se ti nachází wag a inc? (úplná cesta)Trains/Trainset - vozy
Trains/Trainset/common.inc - Inc soubory v podsložkách.

A jak silnou mají ruční brzdu? Tohle by mělo záležet na síle zabrždění. Když tam 40t mrchou do nich dloubneš, tak se něco musí dít. Ano, nemáme simulované pružiny v náraznících, ale holt se s tím musí počítat.Ahoj, takže jak jsem psal, spojení (zaháknutí vozů) přes MC už funguje. Ale jiná věc:
Na předávací odstavím 3x ČSD Lp a jedu pro vozy ČSD Nsk + 2x Vte, na ně najedu sólo rosničkou, snad 1,5 km/h., a vozy se stejně odrazí a popojedou od moji mašiny a to jsou zabržděny všechny 3 vozy ručkou (Nsk+2xVte). Přitom by měly držet až do 3,00 km/h. Tohle je strašně předymenzované:
Zobrazit přílohu 37749
To samé mi udělaly vozy, když jsem s ČSD Nsk + 2x Vte sunul a najel zpět na předávací kolej na vozy 3x Lp a taky dva vozy zabržděny ručkou. Ty vozy by se neměly odrazit a už vůbec ne, při tak nizké rychlosti pod 2 km/h.
A další věc, vozy ČSD Vte (Es) jsem vyladil dle balíku vozů pro ORCZ, tedy podle ČDC Es od Igora Hnízda a když stojím se soupravou ve vozech to skřípe a jakoby neustále dobržďovaly, zvuky dle balíku ORCZ.