Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky si myslím, že už by to chtělo Sloníky (471) v OR CZ/SK. Přeci jenom, už máme v OR CZ/SK Jánošíky (671) tak proč nemít jestě Jánošíkova staršího bráchu Slona v OR CZ/SK?Ještě tu 471čku by to chtělo.Když je pěkně funkční AVV, tím 671 bohužel indispo.
Jestli ta mašina na zadku má tahat a sedí tam tedy fíra, tak mu řekni, že se má chovat jako postrk. On to už pochopí.Kluci, už jsem si toho všimnul minule.
Dvojice vozů 810 a u zadního nesvítí koncovky, když dám sólo ok... Ladění pro ORCZ
Zobrazit přílohu 47267
Musím přejít do zadního vozu a fyzicky je rozsvítit, což ja kravina, ve 2. mašině sedí fíra, přeci nebudu za hajzlíka líného chodit zapínat světla.![]()
Jo takhle, dík.Jestli ta mašina na zadku má tahat a sedí tam tedy fíra, tak mu řekni, že se má chovat jako postrk. On to už pochopí.
Asi oznámíme cestujícím, že indiáni vytrhali koleje a půjdem domů...Co teď?
Já vím. To, co jsem psal, je další chyba nebo spíš situace, kterou jsem neměl podchycenou. Ale mělo by to být už ok.Ale po té opravě co popisuješ, to normálně jelo. Vyzkoušet mohu až zítra, jak jsem psal, jsem v Německu.
Aha, přetdím to svítilo, tak mne to zmátlo. Taksamo to je v Kysuckým Novým Mestě. Takže dík za vysvětlení.To lebo stanica Čadca je bez VZ. Bez prenosu kodu. Kod chytíš až keď opustíš stanicu.
Samozrejme modrá by ti mala svietiť.