CZSK verze 2.0

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Ještě tu 471čku by to chtělo. :cool: Když je pěkně funkční AVV, tím 671 bohužel indispo.
Taky si myslím, že už by to chtělo Sloníky (471) v OR CZ/SK. Přeci jenom, už máme v OR CZ/SK Jánošíky (671) tak proč nemít jestě Jánošíkova staršího bráchu Slona v OR CZ/SK? :cool:

Kluci, už jsem si toho všimnul minule.
Dvojice vozů 810 a u zadního nesvítí koncovky, když dám sólo ok... Ladění pro ORCZ
zssk810.jpg

Musím přejít do zadního vozu a fyzicky je rozsvítit, což ja kravina, ve 2. mašině sedí fíra, přeci nebudu za hajzlíka líného chodit zapínat světla. :-)

Pokud spustím ladění pro OR 1.5.1, tak u zadního vozu svítí, jak pozičky, tak koncová světla....
zssk810-2.jpg

Kluci, už jsem si toho všimnul minule.
Dvojice vozů 810 a u zadního nesvítí koncovky, když dám sólo ok... Ladění pro ORCZ
Zobrazit přílohu 47267

Musím přejít do zadního vozu a fyzicky je rozsvítit, což ja kravina, ve 2. mašině sedí fíra, přeci nebudu za hajzlíka líného chodit zapínat světla. :-)
Jestli ta mašina na zadku má tahat a sedí tam tedy fíra, tak mu řekni, že se má chovat jako postrk. On to už pochopí.

@Icik , tvl... ty jsi to snad přivolal. Estetický servis 2Jk, který vždy zmizel a teď visí za klackem a já stojím na stůj. Doteď při všech testech se rozjel a zmiznul, Detvan test. Podobný problém už mi hlásili i u aktivity Sádrovec. Dělalo se něco s AI dopravou za posl. měsíc? Jdu otevřít editor...

Tak dle editoru by mělo být vše OK. Nástup servisu v 5:34 a vyčkávací bod 630 vteřin, takže by mšl zmizet +/- v 5:44:30 +/- a já tam byl v 5:46 a servis stále stojí za klackem, tím je konec aktivity... Servis se prostě nerozjede. Při všech testech ještě i minulý týden OK.
ulanka.jpg
ulanka2.jpg

Tak něco se muselo při posledních aktualizacích podělat. Koukni na video. Servis dostane vlno v 5:44:30, ale nerozjede se a u znako po vypršení WP skáče hodnota mínus. koukni na servis blok ulanka. Tím je definitivní konec. A jsou tu videa, kde je normálně projeto.

Tohe je chyba zabíjející zbatek aktivit...

Musím souhlasit s @Dan J. včera jsem jel Joskovu aktivitu R 1151/757 na 042 od Ricara a zůstal jsem ve Václavicích před vjezdovým návěstidlem a servis se po 10 minutách ani nehnul tak jsem to vzdal. Předtím jsem někdy na podzim projel bez problémů.

Nejspíš tuším. Omlouvám se za komplikace. Řešil jsem právě případ, kdy Daň nechal napojit z obou stran lokomotivy vozy a s tím se jal napojit na další. Ovšem tento vlak nechtěl zpomalit při napojování a vrazil v plný rychlosti do odstavených vozů. Dělal jsem proto opravu brzdění AI a zřejmě při tomhle mi tam vklouzl nějaký červ týkající se servisu. Proto bych po včerejším večerním update potřeboval zpětnou informaci, jestli oprava pomohla.

Ale po té opravě co popisuješ, to normálně jelo. Vyzkoušet mohu až zítra, jak jsem psal, jsem v Německu.

Jinak pánové, po posledním update X6X, mám zvláštní jev. Předtim OK. U ŽSSK 162 s Mirelem vše jede jak má, ale opakovač nezobrazuje ani jedno odjezdové návěstidlo ve stanici. Na vjezdu OK, výstraha a pak tohle, až do momentu kdy projedu odjezdovým návkem, pak to naskočí.
odjnavko.jpg

To lebo stanica Čadca je bez VZ. Bez prenosu kodu. Kod chytíš až keď opustíš stanicu.
Samozrejme modrá by ti mala svietiť.
Aha, přetdím to svítilo, tak mne to zmátlo. Taksamo to je v Kysuckým Novým Mestě. Takže dík za vysvětlení.

Back
Nahoře