Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pro tohle jsem vytvořil jiný systém podmínkování vytvoření světelného kuželu pro reflektor. Ten stávající není už dostačující. Nový podporuje nezávislé zapnutí předního i zadního kuželu opravdu jen tam, kde si to hráč zapne. Můžou svítit klidně oba najednou. Vydá se pak vzorová loko, kde to bude vidět.Dovoluji si zde napsat info ohledně kuželů světelných pro vlaky i AI vlaky, Teď jsem zkusil upravit soupravu řada 451, vyhodil jsem motor s označením zadní a dal jsem tam normální motor otočený, v tomto případě světla na voze chodí, jen světelný kužel svítí dovnitř do soupravy tečka platí to pro oba směry pokud se přejde na druhé stanoviště, bílý kužel svítí normálně
Do update jsem dal ošetření. Už by k tomu nemělo dojít.@Icik Všimol som si nejaký bug v trafficu áut, či už v trati BP, alebo ŽSR130. Občas sa zrazu vyrojí spústa áut rovnakého typu, je to horšie ako zraz Aviatikov, alebo kuriérov
Zobrazit přílohu 50208Zobrazit přílohu 50209

Kolaborant jeden, dezolát.a potom od Deteria model SSSR přejezdu
a samotný ComfortJet máš? alebo si si len stiahol ladenie a dal do trainsetu? Ten vectron je tiež ladený pre naše OpenRails?Po stažení aktualizace Vectronu a ladění ComfortJetu hra spadne po zvednutí sběrače.
Souprava 193.695 + ComfortJet
a samotný ComfortJet máš? alebo si si len stiahol ladenie a dal do trainsetu? Ten vectron je tiež ladený pre naše OpenRails?

To není pravda, už předtím jsem je měl kompletně animované. Jen to nešlo mít jako jeden model, což nyní už lze.ovšem bez možnosti použít je v OR.
tak to bylo myšlenoTo není pravda, už předtím jsem je měl kompletně animované. Jen to nešlo mít jako jeden model, což nyní už lze.
Stiahol som ten tvoj Consists ale prepáč absolútne tam nie je ani taký ENG z ktorého si to ty Vytvoril.
Consist mi po otvorení v TSRE píše na Afmpz že je poškodený teda chýbajúci eng.
Zobrazit přílohu 50272Zobrazit přílohu 50273
Schválne som stiahol balík z webu a tam ani len taký eng s CJ_Afmpz_CZSK.eng nie je. Kde si ho vzal netuším treba riešiť s dodavateľom závadu nie písať že nefunguje. Všetky ostatné wag súbory pekne sedia.
Zobrazit přílohu 50274
nahradil som poškodený ( chýbajuci Eng ) za ten čo je na webe a všetko pekne funguje.
Zobrazit přílohu 50275