Edie
Průvodčí
Byla by to krásná věc, ale s tou bych vůbec nepočítal. Pro média to bude (je) již uzavřená věc. Tedy toť můj osobní názor.Tomes napsal:.... Takže očekávám od většiny sdělovacích prostředků alespoň veřejnou omluvu in memoriam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Byla by to krásná věc, ale s tou bych vůbec nepočítal. Pro média to bude (je) již uzavřená věc. Tedy toť můj osobní názor.Tomes napsal:.... Takže očekávám od většiny sdělovacích prostředků alespoň veřejnou omluvu in memoriam.
Vážený diváku,děkujeme Vám, že jste se obrátil na naše Divácké centrum. Řešením Vaší záležitosti se budeme zabývat v nejkratším možném termínu.
S pozdravem a přáním pěkného dne Divácké centrum České televize
Edie napsal:ČT1 přiznala, že strojvedoucí měl povolen vjezd.
Já si osobně myslím, že sdělení by mělo vypadat takto:bob57_cz napsal:Prezidium FSČR zvažuje podání žaloby na media i mluvky za uveřejnění nepravdivých informací.
( Nepotvrzené info 20.5. po poledni od mého bývalého kolegy fíry - DKV Praha. )
Nemám to potvrzené, ty už ano ? Právě jsem přišel ze šichty, tak lovím info...Miran napsal:Já si osobně myslím, že sdělení by mělo vypadat takto:bob57_cz napsal:Prezidium FSČR zvažuje podání žaloby na media i mluvky za uveřejnění nepravdivých informací.
( Nepotvrzené info 20.5. po poledni od mého bývalého kolegy fíry - DKV Praha. )
"Prezidium FSČR podalo žalobu na media i mluvky za uveřejnění nepravdivých informací."
Ano, blokovka u TZZ existuje. U SZZ je trošku problém s možnými variantami odjezdu vlaku nebo posunového dílu ze staničních kolejí. Ale na tohle téma se už strhla hádka s DI na místě události.Pawlik napsal:Prý u autobloku existuje něco jako bloková podmínka, to znamená, že logika obvodů neakceptuje stav, kdy vlak opustil oddíl/zmizel, aniž by se objevil v oddíle následujícím. To prý ve stanicích není, což považuju za něco nehorázného, když vlaková cesta zkrz stanici se dá postavit jako autoblok.
Už se stalo :Dráčik napsal:Jak ich poznám, vydajú opatrenie o zákaze pieskovania a prípad bude uzavretý. ZZ je predsa dokonalé.
Miro a jaké by podle Tebe mělo být jiné rozuzlení?Dráčik napsal:Sa dalo čakať...
To už aj v ČR máte koridor podľa slovenského vzoru? ( bez prenosu návestí )Matýsek napsal:Nechci nějak moc spekulovat ,ale vypadá to ,že mačkal tlačítko automaticky a moc nekoukal.
Když jedeš na zelenou, tak nečekáš před sebou vlak. Takže nemusel zareagovat. To by vysvětlovalo i to proč neutekl do strojovny.Matýsek napsal:Mě jen pořád nejde na rozum ,že ten vlak před sebou neviděl.