Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:... vůbec nemám tucha, kde je zakopaný pes.
Dan J. napsal:Pánové zdravím, nevím kde je chyba ... jde o šestikolák od Pikka ... po přestupu na mašinu se mi děje toto....ven se zobrazuje přesně na druhé straně lokomotivy, opačné stanoviště. ...ale ona se i celá mašinka chová tak, že jsem na protějším stanovišti, takže pokud chci jet vpřed, musím zařadit zpět.... V aktivitě:......
Tax napsal:Dan J. napsal:... vůbec nemám tucha, kde je zakopaný pes.
Nikde. To je predsa pes - záškodník. Toho ešte nezakopali![]()
Pikku napsal:Teď jsem to zkoušel ve volné jízdě. 714+181, hráč ovládá diesel. Pokud se dívám směrem po směru jízdy a přestoupím na šestikolo, posice v kabině je přesně na opačné straně lokomotivy jak píše Dan a lokomotiva se ovládá jakoby "opačně". Pokud se před přestupem na šestikolo "otočím" směrem k šestikolu, je po přestupu posice v kabině naprosto v pořádku. To se v tom MsTS dějí věci vám povím. Ještě zkusím další lokomotivy, zda je průšvih někde v enginu nebo v cvf souboru![]()
Teď jsem to zkoušel i s jinými lokomotivami a dělají to pouze šestikola. Možná je to námět na zamyšlení pro aktivitáře, aby nevymejšleli blbosti s přeskakováním mezi lokomotivamiDan J. napsal:... bylo by fajn, kdyby někdo zkušenější zjistil proč tomu tak je.
Dan.
Dělají to právě moje modely šestikola s odkazem na Somatkovu kabinualcapone napsal:Nebo nejlépe na cab od Somatka, ten má na řadu 183.
Pikku napsal:Teď jsem to zkoušel i s jinými lokomotivami a dělají to pouze šestikola. Možná je to námět na zamyšlení pro aktivitáře, aby nevymejšleli blbosti s přeskakováním mezi lokomotivamiDan J. napsal:... bylo by fajn, kdyby někdo zkušenější zjistil proč tomu tak je.
Dan.![]()
![]()