Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Obecně zatím se nepodařilo přidat jediný ovladač do definice cvf ..... klávesy se Džordžovi povedly, to ano, ale bez vazby na cvf .....Robo napsal:K pantografu - čo tak nadefinovať na predný zmeták CTRL+P ?
S WinXP SP2, 1GB RAM (alokace cca 420MB) Zbyňkova megaaktivita naprosto bez problémů. A že jsem s tím při testování dělal kusy (timeacceleration apod.).U mňa na 1GB RAM a Win XP som nezaznamenal problém so stabilitou pri verzii s 50% alokáciu, ale uvidím ako dopadne testovanie s megaaktivitou od Zbyňka. Alebo by to možno chcelo testovaciu záťažovú aktivitu, nech máme čo porovnávať.
Podle toho jak to vidí programátor, tak je to dané tím, že counter pro pole světel je dán jako typ byte a ono by to spíš chtělo word nebo int a to už zase záleží na tom, jak s alokací paměti - si tedy alespoň myslím bez hlubšího zkoumání programu.Michal napsal:Mirane, já si myslím, že je to vlastnost MSTS. Mě se to děje taky. Typickým příkladem je Libeň. Kdyby byla zhaslá návěstidla v okolí, tak nad tím ještě mávnu rukou, ale ony jako na potvoru nesvítí ty v mé cestě. :? Stačí, když si nadefinuju aktivitu jen hráče z Masaryčky přes Libeň na Kolín. Můžu si být jistý, že cesťáky v Libni budou po tmě.
Zbyněk Šemora napsal:Džordži po nainstalování nového Bin problém. Trvale svítí na lokomotivě hráče vepředu červená světla ve všech polohách vypínače.
Dálkový reflektor svítí na obě strany.
Nepomůže ani SAVE/Load.
(Jedu svou aktivitu z Olomouce)
BIN verze XP
Tak tohle se tu i u Džordže probíralo několikkrát. Odinstalace předchozí verze nepomůže. Před instalací nového patche je zapotřebí z adresáře simulátoru odstranit podadresář se zálohami MSTSBIN_BACKUP !!! Na verzi train.exe 1.4, který je v oficiálním update MS, pak spustit instalaci patche.David Kodet napsal:Při instalaci nejnovější verze mně to píše,že neodpovídá soubor train.exe,neví někdo ,co zase s tímhle?
Tak jsem to pustil a něco je průhledné a něco není a kabiny nejdou přepínat a zase to nějak blbne.Už zase nějaká komplikace,tohle nesnášim.