Ještě se nevyjádřil žádný stavitel tratí. Tak opět já.
Jak jsem žebral o snížení položek v okně nabídek objektů, tak stále trvám na tom, že počet položek přes dvě okna je stále moc. Jakmile se mi objeví pravý posuvník, tak vyhledávání použitých objektů je velmi zdlouhavé a to z důvodu, že se položky neřadí v žádném systému. Větší množství položek by mělo smysl, kdyby se vše řadilo například podle abecedy.
Opět žebrám, aby se počet položek snížil na velikost okna. Práce pak bude rychlejší, protože pokud hledám například kolej 100m, tak hledání v plném chaotickém seznamu trvá například 20 sekund. Ale pokud ji chci vyhledat přímo z menu editoru, tak kliknu na libovolnou kolej ze seznamu, dostanu se do nabídky kolejí a během jedné sekundy požadovanou kolej naleznu.
A druhá připomínka je žebrání jestli by nešlo nějak udělat, aby při pokládání objektů v editoru se dalo vypnout vše kolem například do 200m, aby se nic z okolí nenačítalo (ideální na klávesu zap/vyp). Velký problém je v zalesněných oblastech a velkých městech. Tam neopatrný pohyb kamery znamenal dříve po přesýpacích hodinách telefonát Billovi, současně MSTS natvrdo zamrzne. Moc špatně se takto pracuje. Ideální by Džordži bylo, kdyby jsi někoho pozoroval při práci a tyto překážky jsi přímo viděl. Pokud si zkusíš jen tak položit pár objektů, není problém, ale pokud potřebuješ něco na milimetr přesně navázat a musíš se točit ze všech úhlů, tak to je pro editor nejzranitelnější (a hlavně nervy stavitele....už jsem to měl pracně postavené hurá, pak následovalo neopatrné pootočení a bum. To bylo vypuštěno sprostých slov

)