Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No vidíš !Zbyněk Šemora napsal:..., tak například mám v základní desce místo na 4 ramky. Pokud dám dvě, tak musím použít porty 1 a 3 nebo 2 a 4.
Pan vachmajstr, voni sou hlava !Zbyněk Šemora napsal:Pokud zasunu tři ramky, tak mi nebudou pracovat v duálu. Musím použít vždy páry.
Šnek napsal:Na barvě nezáleží?Trochu mi tam mate ta fialová a oranžová.
Máš 4x512 podle popsaného.Šnek napsal:Na barvě nezáleží?Trochu mi tam mate ta fialová a oranžová.
Ahoj,tak jsem zjistil o základní desce tohle.Ale jak tam přidat další paměť aby to fungovalo nevím.Jestli v Biosu něco nastavit jinak,prostě nevím.Šnek napsal:V základní desce mám místo na 4 ramky.Dvě jsou fialové a dvě oranžové,ale nevím jestli v tom může být problém.Původně jsem měl 2x512MB Ram,tak jsem dokoupil opět 2x512MB Ram.Podotýkám stejný výrobce i číslo.
Zbyněk Šemora napsal:... Možná se jedná o nějakou banalitu a kvůli tomu reinstalovat systém je škoda několika dní práce...
Zbyněk Šemora napsal:Stala se mi taková věc. U jednoho PC (WinXP), když připojím externí disk tak mi nenaběhne v dolní liště ikonka "Bezpečně odebrat hardware" . Jelikož ten samý jev má i počítač, kam jsem uživatelům MSTS instaloval aktualizace, celkem by mě zajímalo, když dole nemám tuto ikonku, kudy se k ní jinou cestou dostat. Hledal jsem a nenašel. (samozřejmě, externí disk je vpořádku, na tom samém PC ve Vistách není problém)
rundll32 shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll
Díky moc. Funguje to. přesně tohle jsem chtěl od začátku vědět. Jsem rád, že jsou mezi námi i počítačoví odborníci. Rád jsem se přiučil.Kosac napsal:Zbyněk Šemora napsal:Stala se mi taková věc. U jednoho PC (WinXP), když připojím externí disk tak mi nenaběhne v dolní liště ikonka "Bezpečně odebrat hardware" . Jelikož ten samý jev má i počítač, kam jsem uživatelům MSTS instaloval aktualizace, celkem by mě zajímalo, když dole nemám tuto ikonku, kudy se k ní jinou cestou dostat. Hledal jsem a nenašel. (samozřejmě, externí disk je vpořádku, na tom samém PC ve Vistách není problém)
Takze misto rad "nepouzivej", "zbytecne"a pod. zkusim poradit trosku konstruktivni workaround:
Vytvorte si na plose zastupce, kteremu priradite prikaz:
Kód:rundll32 shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll
Pak staci spustit poklepanim a otevre se dialog "Bezpecne odebrat HW"...
:idea:
Zbyněk Šemora napsal:Dnes znovu doma zapnu PC a ikony, které mi dole v liště dřív se neukazovaly už nabíhají automaticky. Kromě odebrání HW mi dole naběhla ikonka pro zvukové zařízení a ikonka k bezdrátové myši.
Asi jsem měl něco deaktivovaného a tento příkaz vše znovu aktivoval.