KimiR
Signalista
Hledám nějaké random další vozy do MSTS/OR na zahraničních stránek a našel jsem mezi odkazy toto video, nevěděl jsem, že někdo už Berlin kdysi postavil...
pro train postavili berlin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hledám nějaké random další vozy do MSTS/OR na zahraničních stránek a našel jsem mezi odkazy toto video, nevěděl jsem, že někdo už Berlin kdysi postavil...
Aha, tak to jo...pro train postavili berlin
A pokračovat až do Blavy můžeš po BP.a našel jsem mezi odkazy toto video
Proč by to nešloJe škoda, nelze přetáhnout tratě Flensburg-Hamburg-Berlin z ProTrainů...
Vždyť to máš už jedno. Dál to stavět stejně nebudu a vždy je nutné stanici ukončit zhlavím, aby tam šlo objet soupravu. Já tam mám až 30, protože za perony ve zhlaví to moc nešlo ohýbat. Byla by hloupost druhý konec nádraží zazdít a nazdar.Dle GEO je tam:
Jen si dělej prdel. Už to myslím stačilo, ne?A ještě si můžeš vybrat vylokovou činost jízdou po vysočině
Mno pokud se nepletu tak máš v BP snad i přes Havl Brod,tak i trať přes Pardubice a Českou Třebovou,tak jaká prdel?.Výlukově se dá jet přes Havl Brod a kdo nechce vylukově tak pojede normálně.Jen si dělej prdel. Už to myslím stačilo, ne?
„Zazdít“ to by nebylo ono.Vždyť to máš už jedno. Dál to stavět stejně nebudu a vždy je nutné stanici ukončit zhlavím, aby tam šlo objet soupravu. Já tam mám až 30, protože za perony ve zhlaví to moc nešlo ohýbat. Byla by hloupost druhý konec nádraží zazdít a nazdar.![]()
Velmi, velmi. Ale to není v BP průstřelné, protože zatím není ani Plzeň, ani Cheb. Zatímco Tábor už je, a dost dobrý, takže by se dalo lépe navázat.Plzeň - Cheb. Taky hodně chybí.
A je to znovu.Velmi, velmi. Ale to není v BP průstřelné, protože zatím není ani Plzeň, ani Cheb. Zatímco Tábor už je, a dost dobrý, takže by se dalo lépe navázat.
Ale pojmenuješ to Südkreuz, jak je na modelu, viď?Další stanici po Dresden pro naše rychlíky následuje Berlin Sudbanhof
Já měl na mysli ne diakritická znaménka, ale název jako takový. Tedy místo “Sudbahnhof“ na “Sudkreuz“.Diakritická znaménka se v názvech stanic používat nesmí. Pokud je někdo natvrdo použije, tak je to příčinou různých poruch. Už se to tady řešilo. Možná to ü by nevadilo, protože Němci je mají i v názvech modelů. Ale já bych tedy čerta raději nepokoušel.
To už máme Hamburg a Hannover proklikanej,mno to se bude drandit.Né je ten Apríl.Berlin bude stačit i když celý ten Berlin-Ausenring by taky nebyl špatný https://de.wikipedia.org/wiki/Berliner_Außenring .Mikulda s Metransem by byl rád když by nemusel jezdit na HBF či do centra.Jen tak ze srandy jsem proklikal trať až do Hannoveru a tam kromě traťové rychlosti 250 nic zajímavého není a nic mi to tam neříká. Proto dál ne. Kdybych se opravdu nudil, tak se nabízí koleje, jak se jezdilo za Bolševika na Berlín OST a Lichtenberg a vlastně se dá jet až na HBF přes Friedrichstrasse. Jelo by se přes Alexanderplatz, tedy ta jejich věž, atd. Ale jen tento úsek by byl možná pracnější než celá trať Dresden - Berlín. Vždyť tam všude jezdí souběžně ty S-bahny, ale i tak mne čekají také souběžně s výpadovkou na Lipsko. A do budoucna, až dostaví novou trať z Sudbanhof do Blankenfelde, tak tu pak napojím také. Pak se ještě nabízí propojka z trati Priestewitz do Grossenhain, protože tu souběžnou trať přes Coswig směr Lipsko položenou mám až k té odbočce. Asi tolik k plánům do budoucna. Protože budu opravdu rád, když se mi podaří dokončit jen to rozestavěné.
Však má vše natočené na video. Kdepak. Berlín jako takový by byl na samostatný projekt na několik let. Proto jsem původně myslel, že vše ukončím na Sudkreuz. Jen info pro vás snílky:Mikulda s Metransem by byl rád když by nemusel jezdit na HBF či do centra