Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opraveno, děkuji za upozornění.u Bedihoště jezdí auta v jednom směru opačně
Ale určitě dá. Když zadám trasu skrz nádraží i jako je tohle a jedu, nikdy se mi nemůže stát, že se mi rozsvítí i vedlejší návěstidlo. To by musel jet souběžný traffic. Však je tady hafo aktivitářů. Zeptej se Dana, ten také dělal aktivity přes Moravské Budějovice a být tam chyba, měl bych to dávno na talíři. On se se mnou nepáře.že sa to ináč nedá urobiť
Tam chybí návěstidlo? Asi jej někdo ukradl. To se někdy stává. Ale ono tam toho chybělo víc. Ranžírky na manipulačních kolejích. A to jsme byli na slezině.Stárneme a ty naše ramky, .....
Jenomže tenkrát to mělo i důvod. Původní Brno i s Heršpicemi mělo u každé výhybky přestavník. jenomže za tu cenu, že pak nesvítila polovina návěstidel. Musel jsem je tedy všechny odebrat a zredukovat i ranžírky a pak už se dalo jezdit na barvu. Tak proto. Doba se změnila Openrails toho zvládne víc, ale člověk není počítač, aby operoval všude.
Jinak za tou rotundou byly asi uhelné sklady. Když už modeluji, tak tam zlikviduji terén a pod koleje osadím rampy s těmi přihrádkami, jak je vidět na leteckých mapách. Ty šturcové koleje jsem trochu zkrátil, měl jsem je moc dlouhé. Jestli tam máš aktivitu, tak to budeš muset prohlédnout. Ale jak je zbrojení, tam je vše beze změn. Protože pod tratí má být takový viaduktový podjezd do ulice Uhelná. Asi jej ustřihnu z viaduktu přes Svratku. Jsou to jen dva portály.
Myslel jsi zelenou?V Mikulově máš jen jednu tu modrou čáru perónu