Projekt ČR - celá republika v MSTS...dle autora super bomba

Stav
nelze přidat další příspěvky.
:D to je taky možné ... ale myslel jsem u Českých drah ... :))
PS: v předchozí větě jsem tam u těch ČD zapoměl napsat u(českých drah) :)))

Re: Absolutní superbomba

Edie napsal:
a to ji budeš distribuovat na 2 500GB HDD???:lol: typoval bych že to bude mít velikost tak cca 1 TB, a bude to chtít nejrychlejší Core 2 Duo co??? :D a taky sem se chtěl zeptat jestli ji hodláš dokončit v tomto životě??? :?: :?:

Celé se to bude instalovat z 50 DVD. A v tomto životě to dokončím. Práce jdou rychle dopředu. Už mám hotovou další dlaždici - skoro 4km tratě!!!
Ke stažení zde: http://www.filedepot.eu/msts/jd.htm

Naposled editoval moderátor:
Re: Absolutní superbomba

Tak já ji koupím čerstvě po vydání svému pravnukovi k osmnáctinám. Opravdu skvělý dárek.

Kompletní dokončení celého projektu je na dlouho,ale první verze vyjde,až bude něco kolem 4 Gb velikost a pak to vypáoím na dvd a pošlu testerovi aby mi ji ozkusil,potom ji rozešlu autorům tratí jako Zbyňkovi.Co se týče zbytku tak ten bude v aktualizacích jako na stránkách Zbynka Šemory o trati Praha-Bratislavy/Olomouc.Akorát na stránkách projektu cr.Lukáš

trat BP

Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom :roll:

Re: trat BP

DJ_Tomy napsal:
Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom :roll:

Proč píšeš stejný dotaz do více vláken? Sem nepatří.

DJ_Tomy napsal:

A není to náhodou ten stejný NICK co se tu před pár dny představil jako dilino ? :idea:

Jiří Maxa napsal:
DJ_Tomy napsal:

A není to náhodou ten stejný NICK co se tu před pár dny představil jako dilino ? :idea:
Nie, nezhodujú sa im IP adresy. Ale mám dotaz - aký je rozdiel medzi DJ_Tomym, dilinom a Jiřím ?

Tax napsal:
Jiří Maxa napsal:
DJ_Tomy napsal:

Nie, nezhodujú sa im IP adresy. Ale mám dotaz - aký je rozdiel medzi DJ_Tomym, dilinom a Jiřím ?
Vzájemně se dokáží zastupovat...... :-D

Něco jsem hledal na Želpage a oči mi zaparkovaly na tomto srandovním příspěvku: Nějaký podnikatel nebo spíš srandista.
--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den, potreboval bych do MSTS postavit specialni neverejnou placenou trat o velikosti 999 km. Jsem ochotny za tuto praci zaplatit i 250 tisic korun a pro autora trate bych byl ochoten udelat dobre gesto a to je bezplatna reklama a inzerce na internetu na webovych strankach denniho tisku na dobu 6 mesicu. Autor trate by mel bezplatnou reklamu jak na vybranych internetovych strankach tak dokonce i na nekterych billboardech,ktere bych umistil na nektera mista v Praze, Ostrave a Brne.

O co mi jde ? Potreboval bych trat do MSTS,ktera by byla ve peti vetvich.
1.Vetev ( Bohumin - Praha )
2.Vetev ( Bohumin - Brno )
3.Vetev ( Brno - Praha )
4.Vetev ( Praha - Cheb )
5.Vetev ( Brno - Bratislava )

Ano, neco podobnyho jiz existuje, ale je postaven tento projekt na zakladni kolejivu, na starych zakladech. Ja bych potreboval trat modernejsi,realnejsi vcetne realnych modelu budov, a kazdeho patniku,ktery se nachazi na trati.

Autor trate by ode mne dostal 250 tisic korun, a pripadni modelari by ode mne dostali 100 tisic korun. Tato trat by byla neverejna.

A komu by slouzila ? Asi 15 lidem, kteri by se ucili jezdit s masinami po teto trati. Takze za tuto castu by se jednalo i o tzv. multilicenci.

Chapu,ze trat dlouhou tisic kilometru neni snadne postavit za jeden den. Klidne by to mohlo byt i na 6 mesicu. Jsem ochoten i priplatit pripadne zatahnout do toho pripadne sponzory.

Co na to rikate ?
Nevím co se mu nelíbí, většinu mám postavenu a to ne na základním kolejivu, asi pán není v obraze, ale mohu odhadnout, za jak dlouho by se vše postavilo.
Minimálně 5 let. Takže za 4200kč hrubého měsíčně.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To by mu nedělali ani bezdomovci.

Zbyněk Šemora napsal:
Něco jsem hledal na Želpage a oči mi zaparkovaly na tomto srandovním příspěvku: Nějaký podnikatel nebo spíš srandista.
--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den, potreboval bych do MSTS postavit specialni neverejnou placenou trat o velikosti 999 km. Jsem ochotny za tuto praci zaplatit i 250 tisic korun a pro autora trate bych byl ochoten udelat dobre gesto a to je bezplatna reklama a inzerce na internetu na webovych strankach denniho tisku na dobu 6 mesicu. Autor trate by mel bezplatnou reklamu jak na vybranych internetovych strankach tak dokonce i na nekterych billboardech,ktere bych umistil na nektera mista v Praze, Ostrave a Brne.

O co mi jde ? Potreboval bych trat do MSTS,ktera by byla ve peti vetvich.
1.Vetev ( Bohumin - Praha )
2.Vetev ( Bohumin - Brno )
3.Vetev ( Brno - Praha )
4.Vetev ( Praha - Cheb )
5.Vetev ( Brno - Bratislava )

Ano, neco podobnyho jiz existuje, ale je postaven tento projekt na zakladni kolejivu, na starych zakladech. Ja bych potreboval trat modernejsi,realnejsi vcetne realnych modelu budov, a kazdeho patniku,ktery se nachazi na trati.

Autor trate by ode mne dostal 250 tisic korun, a pripadni modelari by ode mne dostali 100 tisic korun. Tato trat by byla neverejna.

A komu by slouzila ? Asi 15 lidem, kteri by se ucili jezdit s masinami po teto trati. Takze za tuto castu by se jednalo i o tzv. multilicenci.

Chapu,ze trat dlouhou tisic kilometru neni snadne postavit za jeden den. Klidne by to mohlo byt i na 6 mesicu. Jsem ochoten i priplatit pripadne zatahnout do toho pripadne sponzory.

Co na to rikate ?
Nevím co se mu nelíbí, většinu mám postavenu a to ne na základním kolejivu, asi pán není v obraze, ale mohu odhadnout, za jak dlouho by se vše postavilo.
Minimálně 5 let. Takže za 4200kč hrubého měsíčně.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To by mu nedělali ani bezdomovci.

Taky jsem se na tom zastavil i zasmál,protože za 6 měsíců je hloupost vytvořit takovéto tratě.Jestli dobře Zbyňku vím tak ty jsi začal stavět v únoru 2003 a máš hotovo 945 Km,když sečtu tyto jednotlivé větve délka by byla sice 1160 Km,ale za 6 měsíců nesmysl,možná autor tím myslel za 6 let,to už by možná mohlo být něco postaveno,Pokud autor myslel že mu to někdo udělá za 250 tis. Kč.za 6 měsíců to nestihnout vytvořit tvůrci Pro trainu,kdyby mohly.Aď si autor zkusí postavit pár stovek kilometrů do msts aď vý na čem je.Že mám pravdu Zbyňku.Lukáš

Pro Nea151 a Mattjis Janeba:Jak mohou ostraváci a vysočiňáci vědět jak se line moje trať.Staví se pomalu,protože nemám čas.Dnes jsem přijel po 3 týdnech z Prachovic s naší firmou.Tak jsem na stavbu nešáhl byl jsem doma tak den dva za celé 3 týdny,možná kdybyste trochu pomohli,určitě byste urychlily stavbu,zatím se staví 026.Stanice Náchod a výš na Mezár (Meziměstí).Potom se budu věnovat dalším tratím okolo a napojit tak veškerou síť čr.Jak se to říká u nás v čr Kdo si počká ten se dočká :-) Lukáš

Re:

KimiR napsal:
Jestli dobře Zbyňku vím tak ty jsi začal stavět v únoru 2003 a máš hotovo 945 Km,když sečtu tyto jednotlivé větve délka by byla sice 1160 Km...
Myslím, že nie je podstatné aké číslo je na úvodníku /dĺžka trate/ ale AKO je trať spracovaná, krajina, detailnosť, použité objekty atď., podľa mňa je smerodajné to a nie x km "trate".

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře