Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Neo151 napsal:LoL ... ten než to udělá tak já už budu ČD ... a žádnou trať nebudu potřebovat))
Edie napsal:a to ji budeš distribuovat na 2 500GB HDD???typoval bych že to bude mít velikost tak cca 1 TB, a bude to chtít nejrychlejší Core 2 Duo co???
a taky sem se chtěl zeptat jestli ji hodláš dokončit v tomto životě??? :?: :?:
DJ_Tomy napsal:Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom![]()
DJ_Tomy napsal:Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom![]()
Nie, nezhodujú sa im IP adresy. Ale mám dotaz - aký je rozdiel medzi DJ_Tomym, dilinom a Jiřím ?Jiří Maxa napsal:DJ_Tomy napsal:Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom![]()
A není to náhodou ten stejný NICK co se tu před pár dny představil jako dilino ? :idea:
Vzájemně se dokáží zastupovat......Tax napsal:Nie, nezhodujú sa im IP adresy. Ale mám dotaz - aký je rozdiel medzi DJ_Tomym, dilinom a Jiřím ?Jiří Maxa napsal:DJ_Tomy napsal:Ahoj lidi.Prosimvas chci se vas zeptat.Jsem kompletní začátečník v msts a potřeboval bych poradit jak nainstalovat trať BP aby mi fungovala.Předem díky Tom![]()
A není to náhodou ten stejný NICK co se tu před pár dny představil jako dilino ? :idea:
Nevím co se mu nelíbí, většinu mám postavenu a to ne na základním kolejivu, asi pán není v obraze, ale mohu odhadnout, za jak dlouho by se vše postavilo.--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den, potreboval bych do MSTS postavit specialni neverejnou placenou trat o velikosti 999 km. Jsem ochotny za tuto praci zaplatit i 250 tisic korun a pro autora trate bych byl ochoten udelat dobre gesto a to je bezplatna reklama a inzerce na internetu na webovych strankach denniho tisku na dobu 6 mesicu. Autor trate by mel bezplatnou reklamu jak na vybranych internetovych strankach tak dokonce i na nekterych billboardech,ktere bych umistil na nektera mista v Praze, Ostrave a Brne.
O co mi jde ? Potreboval bych trat do MSTS,ktera by byla ve peti vetvich.
1.Vetev ( Bohumin - Praha )
2.Vetev ( Bohumin - Brno )
3.Vetev ( Brno - Praha )
4.Vetev ( Praha - Cheb )
5.Vetev ( Brno - Bratislava )
Ano, neco podobnyho jiz existuje, ale je postaven tento projekt na zakladni kolejivu, na starych zakladech. Ja bych potreboval trat modernejsi,realnejsi vcetne realnych modelu budov, a kazdeho patniku,ktery se nachazi na trati.
Autor trate by ode mne dostal 250 tisic korun, a pripadni modelari by ode mne dostali 100 tisic korun. Tato trat by byla neverejna.
A komu by slouzila ? Asi 15 lidem, kteri by se ucili jezdit s masinami po teto trati. Takze za tuto castu by se jednalo i o tzv. multilicenci.
Chapu,ze trat dlouhou tisic kilometru neni snadne postavit za jeden den. Klidne by to mohlo byt i na 6 mesicu. Jsem ochoten i priplatit pripadne zatahnout do toho pripadne sponzory.
Co na to rikate ?
Zbyněk Šemora napsal:Něco jsem hledal na Želpage a oči mi zaparkovaly na tomto srandovním příspěvku: Nějaký podnikatel nebo spíš srandista.
Nevím co se mu nelíbí, většinu mám postavenu a to ne na základním kolejivu, asi pán není v obraze, ale mohu odhadnout, za jak dlouho by se vše postavilo.--------------------------------------------------------------------------------
Dobry den, potreboval bych do MSTS postavit specialni neverejnou placenou trat o velikosti 999 km. Jsem ochotny za tuto praci zaplatit i 250 tisic korun a pro autora trate bych byl ochoten udelat dobre gesto a to je bezplatna reklama a inzerce na internetu na webovych strankach denniho tisku na dobu 6 mesicu. Autor trate by mel bezplatnou reklamu jak na vybranych internetovych strankach tak dokonce i na nekterych billboardech,ktere bych umistil na nektera mista v Praze, Ostrave a Brne.
O co mi jde ? Potreboval bych trat do MSTS,ktera by byla ve peti vetvich.
1.Vetev ( Bohumin - Praha )
2.Vetev ( Bohumin - Brno )
3.Vetev ( Brno - Praha )
4.Vetev ( Praha - Cheb )
5.Vetev ( Brno - Bratislava )
Ano, neco podobnyho jiz existuje, ale je postaven tento projekt na zakladni kolejivu, na starych zakladech. Ja bych potreboval trat modernejsi,realnejsi vcetne realnych modelu budov, a kazdeho patniku,ktery se nachazi na trati.
Autor trate by ode mne dostal 250 tisic korun, a pripadni modelari by ode mne dostali 100 tisic korun. Tato trat by byla neverejna.
A komu by slouzila ? Asi 15 lidem, kteri by se ucili jezdit s masinami po teto trati. Takze za tuto castu by se jednalo i o tzv. multilicenci.
Chapu,ze trat dlouhou tisic kilometru neni snadne postavit za jeden den. Klidne by to mohlo byt i na 6 mesicu. Jsem ochoten i priplatit pripadne zatahnout do toho pripadne sponzory.
Co na to rikate ?
Minimálně 5 let. Takže za 4200kč hrubého měsíčně.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To by mu nedělali ani bezdomovci.
Musím poupravit je to zhruba 9 100 km (asi o něco víc ale jen o málo).Neo151 napsal:Zdravím) ... Mno moc se ta trať "ČR" nehne ... zatím mají 36 km ze 11 tisíc muhehehehehehe
![]()
Myslím, že nie je podstatné aké číslo je na úvodníku /dĺžka trate/ ale AKO je trať spracovaná, krajina, detailnosť, použité objekty atď., podľa mňa je smerodajné to a nie x km "trate".KimiR napsal:Jestli dobře Zbyňku vím tak ty jsi začal stavět v únoru 2003 a máš hotovo 945 Km,když sečtu tyto jednotlivé větve délka by byla sice 1160 Km...