Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Venny napsal:..... zkuste, pánové, univerzální Global Petra Nováka z tohoto odkazu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2283
Kromě 090 zvládá též 321, 180/183, 310 verze 1, ŽSR 150...![]()
mrazicekFU napsal:Takže ty první dvě složky najdu v adresáří s tratí BP (mám namysli czechtrak00_exsms.)? Tu mám ale nekde jsem se dočetl že spolu tyto dvě tratě nefungujou,takže trat BP nainstaluju do jine slozky a poté zkopiruji... Ty ostatní chyby kolejove zarazedlo ap.. Tak ty hledat nemusím?stačí odklikat a trat poběží?
Instaluj si Trat BP bokem, zadáš ji jinou adresu umístění a z ní pak vemeš slošku SOUND a dáš ji do simulátoru. BP pak smažeš. Pak jak si psal, trať-update-update pocasí. Global vemeš třeba z tartě 090 a budeš tam asi muset ještě z tratě BP vzít kolejové zarážedlo a ještě něco. To podotýkám dáš do tratě ne do globalu. Jo vlastně potřebuješ global pro trať 321. Šnek tam má koridorovej úsek a ten je vzat právě z globálu 321.mrazicekFU napsal:Pokuď to dobře chápu,tak bez problému můžu nainstalovat MSTS,zkopiruju trat 183 ,nainstaluju update tratě + počasí ,pak nainstaluju trat BP , přesunu po té Globál,nahraji globál který jsem stáhnul,pak xtrack,a mnělo by to jít?..S těmi ostatními chybami,chybějící textury,mužu použít pouze trať Bp?,jinou bohužel nevlastním...
alcapone napsal:Instaluj si Trat BP bokem, zadáš ji jinou adresu umístění a z ní pak vemeš slošku SOUND a dáš ji do simulátoru. BP pak smažeš. Pak jak si psal, trať-update-update pocasí. Global vemeš třeba z tartě 090 a budeš tam asi muset ještě z tratě BP vzít kolejové zarážedlo a ještě něco. To podotýkám dáš do tratě ne do globalu. Jo vlastně potřebuješ global pro trať 321. Šnek tam má koridorovej úsek a ten je vzat právě z globálu 321.mrazicekFU napsal:Pokuď to dobře chápu,tak bez problému můžu nainstalovat MSTS,zkopiruju trat 183 ,nainstaluju update tratě + počasí ,pak nainstaluju trat BP , přesunu po té Globál,nahraji globál který jsem stáhnul,pak xtrack,a mnělo by to jít?..S těmi ostatními chybami,chybějící textury,mužu použít pouze trať Bp?,jinou bohužel nevlastním...
mrazicekFU napsal:alcapone napsal:Instaluj si Trat BP bokem, zadáš ji jinou adresu umístění a z ní pak vemeš slošku SOUND a dáš ji do simulátoru. BP pak smažeš. Pak jak si psal, trať-update-update pocasí. Global vemeš třeba z tartě 090 a budeš tam asi muset ještě z tratě BP vzít kolejové zarážedlo a ještě něco. To podotýkám dáš do tratě ne do globalu. Jo vlastně potřebuješ global pro trať 321. Šnek tam má koridorovej úsek a ten je vzat právě z globálu 321.mrazicekFU napsal:Pokuď to dobře chápu,tak bez problému můžu nainstalovat MSTS,zkopiruju trat 183 ,nainstaluju update tratě + počasí ,pak nainstaluju trat BP , přesunu po té Globál,nahraji globál který jsem stáhnul,pak xtrack,a mnělo by to jít?..S těmi ostatními chybami,chybějící textury,mužu použít pouze trať Bp?,jinou bohužel nevlastním...
Jo dííík,tak já to zkusím,ale je problém že ten globál z tratě 321 nemám ,dá se někde stáhnout?..