Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Venny napsal:
..... zkuste, pánové, univerzální Global Petra Nováka z tohoto odkazu: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2283
Kromě 090 zvládá též 321, 180/183, 310 verze 1, ŽSR 150... ;)

Naposled editoval moderátor:
Dobrý večer.
Mám problém tutu skvělou trať vubec rozběhnout :(. Při tom jsem cca před dvouma lety trat v pohodě jezdil. Nainstaluju nově MSTS,zkopiruju trat 183,po té stáhnu globál (na který je odkaz na zažátku této dizkuze o trati ) ,nainstaluju update tratě + počasí ,po té x track verze 3.20 .Hru spouštím přes Train Store, MSTS naběhne,ale po té když spustím samotnou trať,nejdříve vyskočí dvě chyby :(Failed to find SMS file :file:czechtrack00_ex.sms pak ještě podobná )..a po té naskočí cca 20-30 chyb že chybi textury)..když vše odklikám hra naskočí a běží,ale jen do chvíle kdy se vlak má rozject :(..byl bych moc rád kdyby jste mi poradili..Děkuji

Takže ty první dvě složky najdu v adresáří s tratí BP (mám namysli czechtrak00_exsms.)? Tu mám ale nekde jsem se dočetl že spolu tyto dvě tratě nefungujou,takže trat BP nainstaluju do jine slozky a poté zkopiruji... Ty ostatní chyby kolejove zarazedlo ap.. Tak ty hledat nemusím?stačí odklikat a trat poběží?

trošku jinak. czechtrack00.... nenajdeš přímo v adresáři s tratí samotnou...při instalaci tratě se tyto soubory ukládají do hlavní složky SOUND celého MSTS.K nim se tam samozřejmě nainstalují i zvukové soubory. Ty chybějící .ace soubory si zkopíruj z jiné tratě, protože to neustálé vyskakování chyby Tě za chvíli rozčílí.

mrazicekFU napsal:
Takže ty první dvě složky najdu v adresáří s tratí BP (mám namysli czechtrak00_exsms.)? Tu mám ale nekde jsem se dočetl že spolu tyto dvě tratě nefungujou,takže trat BP nainstaluju do jine slozky a poté zkopiruji... Ty ostatní chyby kolejove zarazedlo ap.. Tak ty hledat nemusím?stačí odklikat a trat poběží?

Mě celkem bez problémů spolupracoval SOUND z trati 321, pokud ji máš...;) :cool:

Pokuď to dobře chápu,tak bez problému můžu nainstalovat MSTS,zkopiruju trat 183 ,nainstaluju update tratě + počasí ,pak nainstaluju trat BP , přesunu po té Globál,nahraji globál který jsem stáhnul,pak xtrack,a mnělo by to jít?..S těmi ostatními chybami,chybějící textury,mužu použít pouze trať Bp?,jinou bohužel nevlastním...

mrazicekFU napsal:
Pokuď to dobře chápu,tak bez problému můžu nainstalovat MSTS,zkopiruju trat 183 ,nainstaluju update tratě + počasí ,pak nainstaluju trat BP , přesunu po té Globál,nahraji globál který jsem stáhnul,pak xtrack,a mnělo by to jít?..S těmi ostatními chybami,chybějící textury,mužu použít pouze trať Bp?,jinou bohužel nevlastním...
Instaluj si Trat BP bokem, zadáš ji jinou adresu umístění a z ní pak vemeš slošku SOUND a dáš ji do simulátoru. BP pak smažeš. Pak jak si psal, trať-update-update pocasí. Global vemeš třeba z tartě 090 a budeš tam asi muset ještě z tratě BP vzít kolejové zarážedlo a ještě něco. To podotýkám dáš do tratě ne do globalu. Jo vlastně potřebuješ global pro trať 321. Šnek tam má koridorovej úsek a ten je vzat právě z globálu 321.

alcapone napsal:
mrazicekFU napsal:
Instaluj si Trat BP bokem, zadáš ji jinou adresu umístění a z ní pak vemeš slošku SOUND a dáš ji do simulátoru. BP pak smažeš. Pak jak si psal, trať-update-update pocasí. Global vemeš třeba z tartě 090 a budeš tam asi muset ještě z tratě BP vzít kolejové zarážedlo a ještě něco. To podotýkám dáš do tratě ne do globalu. Jo vlastně potřebuješ global pro trať 321. Šnek tam má koridorovej úsek a ten je vzat právě z globálu 321.

Jo dííík,tak já to zkusím,ale je problém že ten globál z tratě 321 nemám ,dá se někde stáhnout?..

mrazicekFU napsal:
alcapone napsal:
mrazicekFU napsal:

Jo dííík,tak já to zkusím,ale je problém že ten globál z tratě 321 nemám ,dá se někde stáhnout?..

Zalistuj o dvě - tři stránky dozadu a najdi si odkaz na stažení unirzálního Globalu pro tratě X-tracks, mezi něž 180/183 patří. Ten v této fázi funguje právě pro 180/183, 090 a 240 bez problémů. POZOR - není použitelný pro BP! ;-)

Tak uvidíme,ted jsem si stáhnul ten global (snad je správnej byl na stránkách u trati 090).Pokud se tedy nepletu,instalace MSTS ,po té zalohovat Global,nahrát Global stažený,nahrát trat + update + update počasí + xtracks,a pak z tratě BP přesunu celou složku SOUNDS ? (nebo jen ty dva soubory co hážou na startu chybu?)pak mně naskakujou chybějícíc Textury,to se asi musím proklikat a pak postupně překopírovat?.Snad to pujde...

Díky všem,po druhém pokusu trať běží.JE to super svézt se už i směr Špičák :) Ještě jednou tak děkuji všem co mně pomohli :)

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat jestli je chyba ve mě nebo v editoru.Jednoduše chci si vyrobit aktivitu du do editoru zvolím si trať 183 a... sekne se to a pak mě pošlou k Bilovi.
Předem děkuji za odpověď.

Libor

Vlastní chybou způsobená chyba v editoru? Zkontroluj si jestli ti v žádném consistu nechybí nějaký vůz, jestli používáš TrainStore, tak jestli je všechno vráceno v adresáři s MSTS, jestli máš k trati správný global, prostě jestli je všechno jak má být. MSTS je sice náladové, ale většina jeho špatných nálad je způsobená právě neopatrným zacházením. Může to být i maličkost, nad kterou dva dny dumáš, nadáváš, vyhazuješ monitory z oken a pak se prostě musíš plácnout do čela, protože sis nevšiml nějaké prkotiny, kterou jsi sám udělal.

Důležitá zpráva pro uživatele a příznivce této hezké trati: zde ( http://jirik-tk.sweb.cz/dwnl_%20index.htm ) je k dispozici download další verze UniGlobalu, s nímž bude domažlická a klatovská dráha bezproblémově spolupracovat.
Více na webových stránkách JiříkaTK nebo na http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/...4#pid99874 ...

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře