Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mario napsal:Tak jsem si dnes projel usek Brno-Slavkov a musim moc pochvalit.I usek Praha-Beroun prokoukl a libi se mi.Akorat se chci zeptat Zbynka - v Beroune na nastupisti 1a sviti na navestidlech ve "sturcu"v obouch kolejich bila.Je to z nejakeho duvodu,nebo zaradil nejaky sotek?![]()
Jinak kdyz uz se nove zastavela krajina z Prahy do Berouna,tak trosku zastavenou krajinu najdete take v useku Lednice-Bori les / Hohenau-Bernhandtstal a Lanzhot-Plavecky Stvrtok.![]()
Tady poděkování patří Mariovi. Jen Břeclav jsem mu neschválil, protože Danovi tam začaly padat aktivity. Není to totiž zase taková sranda, ale musí se hlídat počet objektů. Nad 1500 už je vztyčený prst a musí se dělat jen to nejnutnější. 1800 jen ojediněle a to už by měl pro stabilitu hry být strop. Ale také jsem tam něco udělal se zástavbou a konečně zrušil ten fiktivní předbinový triangl na otáčení souprav. Jinak trasa směr Bratislava, to jsou mé počátky stavění a chce to tam nejprve zpevnit (sklonová chyba 1 přepsat na 0 ) a srovnat terén (tenkrát jsem ještě neměl objeveno že zarovnávání terénu se dá měnit uhel až na číslo 2, kde se vytvoří dodaleka téměř rovina. Pak nevzniká to ozubení na koncích.krejca napsal:....
Tak jsem projel Lednice-Boří les a Lanžhot-Plavecký Štvrtok a musím říct dobrý, moc dobrý!! Krásná změna okolí tratě. Dík za to.
Lukyn2 napsal:Zdravím,
nainstaloval jsem po roce trať Bratislava-Brno-Praha. Při hraní scénáře Vysočina mi po vyjetí z depa hra při příjezdu do první osvětlené stanice spadne. Nevíte, jaký to může mít důvod?
Předem Vám děkuji za odpověď.
krejca napsal:Nemáš správně zapsaný parametr. Pročti si desatero pana Šemory.
C:\MSTS\launcher.exe -train.exe -mem:1024