Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tak jsem zkusil poslední variantu. Koleje jsem vytvořil z dynamik v BP, převedl a použil originál zápis.
Například: ..\\..\\routes\\Breclav - Praha\\shapes\\DynaTrax-17349.s
Takto jsem přepsal několik kolejí z Jihlavy. Pustím hru, nejprve nadšení, první oblouk je bez lomů, pražce jsou koridorové. Ale dál to už nefunguje dokonce i zmizel násep pod kolejemi. Možná, když se použije stejný díl opakovaně. Netuším, jaké jsou zde zákonitosti, ale v tomto případě je jasné, že nemá smysl dělat verzi obloukových kolejí s náspy. Ty zmizí podobně jako u Bosche. Alespoň k něčemu byly tyto testy dobré, že jsem dělal práci, která nikam nevedla.
Jedině použít šablony dynamik a nahradit klasické koleje. Tedy pokud chci použít koleje s náspy. Tedy vše musím promazat a ponechat jen varianty rovných kolejí. Ale je zajímavé, že ta kolej na prvním obrázku se zobrazuje správně. Ale jediná.

Editor

A to samé ve hře.

Například: ..\\..\\routes\\Breclav - Praha\\shapes\\DynaTrax-17349.s
Takto jsem přepsal několik kolejí z Jihlavy. Pustím hru, nejprve nadšení, první oblouk je bez lomů, pražce jsou koridorové. Ale dál to už nefunguje dokonce i zmizel násep pod kolejemi. Možná, když se použije stejný díl opakovaně. Netuším, jaké jsou zde zákonitosti, ale v tomto případě je jasné, že nemá smysl dělat verzi obloukových kolejí s náspy. Ty zmizí podobně jako u Bosche. Alespoň k něčemu byly tyto testy dobré, že jsem dělal práci, která nikam nevedla.

Editor

A to samé ve hře.