Dan J.
Strojvedoucí
A pod hotelem umístěný zvukový sloup s urputným klavíristou...E nenajdu, nevidím hotel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A pod hotelem umístěný zvukový sloup s urputným klavíristou...E nenajdu, nevidím hotel.
Vy se naotravujete, tedaA pod hotelem

Není to z toho muzikálu Šakalí léta? Tam se něco takového zpívalo.Ten barák ti stejně posere pták.
Já si pamatuji, když jsem končil na dráze, tak jsem měl šichty na posunu v depu a tam s prasátkem jezdil takový mladý fíra a říkal že v kinech dávají dobrý film, Šakalí léta. A dívám se na ČSFD, rok 1993 a já končil 1994.Je, a právě o tomhle baráku.

Zjednodušeně tento viadukt lze splácnout za jedno dopoledne a naštvaný bych měl být spíš já, že za celých 20 let to ještě nikdo nedokázal a nikomu nevadila ta defaultní příšera. Samozřejmě na modely není právní nárok, tedy naštvaný být nemohu a ani nejsem. Deterio mi nedávno poslal fotky jak to tam nafotil někdy před osmi lety a to je spíš na kopanec, že se k tomu přiznal a model dávno neudělal. Ale jelikož jej znám, tak to je u něj normální, že nějakých deset let u něj není dlouho. Všechno bude, všechno bude, jako nádraží Brno Královo Pole, také o něm mluví už 15 let až praštím pěstí do stolu a vymodeluji tam modernu, jak se současně staví. A basta.na co jsi naštvaný
Navnadil jsi mne a chtěl jsem se na to podívat. Na ivysílání to není, tak youtube. Tam jsem našel. Mazanice a do toho reklamy. Tak jsem si to někde stáhnul v HD. HD haha, stejné jako na youtube, ale bez reklam. A pak dle ČSFD mne to navedlo na MAX, ten přece mám. A bingo. Ale vystřízlivění. Je to tam, ale v okně, protože je to stejná kvalita jako na tom youtube nebo co jsem si někde stáhl.Je, a právě o tomhle baráku.