Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlas, typicky ještě před nedávnem pár rychlíků Vysočina z Prahy (960/961), anebo doslova veškeré osobáky pendlující mezi Jihlavou a Havlbrodem. Taky bych se tedy přimluvil.Já mam jinou prosbu, nešlo by pokud si ještě v té Jihlavě, dodělat to do města. Část vlaků končila v Jihlava město.
Tobě asi nedochází, že teď modeluji v Praze a ještě z daleka nemám hotovo.Já mam jinou prosbu, nešlo by pokud si ještě v té Jihlavě, dodělat to do města.
Haha, na tohle jsem dělal právě ty nové funkce do sms. Umějí zkrotit zvuky jen ve chtěnou denní a roční dobu.Haha a pak pojedeš ve dvě ráno a tam bude zuřit tenisový zápas.![]()

Tak počkáme až to tam postaví, někdo zdokumentuje a pak se rovnou vymodeluje ten nový terminál pro VRT ne?Budova žst. Jihlava město už je zbouraná

Škoda, že nelze nasimulovat kromě zvukových sloupců i sloupce čichové. Do toho šervůdu by se náramně hodily.A přd to na lavičky pořádnou tlupo somráků, ať je u toho i ten "šervůd".![]()