Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přípomínám se se slušnou prosbou. V poslední aktualizaci jsem změnu neobjevil. Děkuji předem.Děkuji za úpravu Jihlavy v poslední aktualizaci, nicméně je tam chybička a chybějící návěstidlo:
1) Na koleji "Jihlava depo na rohu" je osazeno návěstidlo pro posun, ale je špatně otočené (klacek dobře, ale umístění na koleji je naopak).
2) Trpaslík na obrázku má být jen opakovačka výše diskutovaného návěstidla pro posun, takže předpokládám, že by tam stačila jen atrapa.
Zobrazit přílohu 34375
3) Na chybějící návěstidlo jsem narazil ve směru z vlečky Pávov (Jihlava Bosch Diesel) do Jihlavy. Na zkoušku jsem si osadil a nalinkoval sám a výrazně to pomohlo - lokomotivy při automatických obratech v TimeTable módu už nejezdí až do poloviny vlečky (tj. mimo trolej), ale otáčí se hned za první výhybkou na zhlaví, což jednak odpovídá realitě (lokomotivy se otáčí těsně za mostem), ale hlavně to výrazně zrychluje obraty.
Zobrazit přílohu 34376
Pro jistotu ještě situační plánek:
Zobrazit přílohu 34377
Díky předem!
SCRIPT N70IA
extern float enabled;
extern float route_set ();
extern float next_sig_lr ();
extern float block_state ();
extern float sig_feature ();
extern float state;
extern float draw_state;
extern float def_draw_state ();
extern float TrainHasCallOn();
float next_nor;
next_nor = next_sig_lr (SIGFN_NORMAL);
if ((block_state () == #BLOCK_OCCUPIED) && TrainHasCallOn())
{
state = 3;
}
else
{
if ( !enabled || !route_set () ||
block_state () !=# 0 ||
( sig_feature (SIGFEAT_GRADIENT_PLATE) && next_nor ==# 0 ) )
state = 0;
else if ( sig_feature (SIGFEAT_USER1) && next_nor ==# 1 )
state = 1;
else state = 3;
}
draw_state = def_draw_state (state);
SignalAspects ( 3
SignalAspect ( STOP "Stuj/3" )
SignalAspect ( APPROACH_1 "N_40/v" )
SignalAspect ( CLEAR_2 "Volno" )
)
Dane. Kolín jsem opravoval a potvrdil jsi, že už to funguje jak má. Pak už v Kolíně žádné změny z mé strany. Tedy nemám co opravovat, když se tak dělo až po aktualizaci návěstních scriptů. Tedy prověřit by to měl ten, kdo mi dal mračouna. Deterio. Protože databáze návěstidel je tak megaobsáhlá, že jakékoli doplňování přináší velká rizika, že se udělá ve vloženém zápisu chyba. Například udělá variantu autobloku pro trať 072, ale modely se po bližším zkoumání neliší jen stožárem, ale on tam musel doplnit další nesmyslná zatržítka pro číslo návěstidla a tedy když jsem model vyměnil přepsáním názvu jen ve World, protože znovuosazování návěstidel v editoru je hrozná piplačka, protože se nejprve musí smazat původní, uložit a pak osadit nové. Hrozí riziko, že z původního návěstidla zůstane nějaká stopa, která není vidět, ale v aktivitách máte problém jako výše.Ale obávám se, že tohle budeš muset prověřit hlavně ty, pikud to dělá jako celek.
Tal jsem si stáhl ten tvůj APK a vyměnil jsem celý regiojet za Barču, nemám aktualizovaný balík RJ pro ORCZ a koukej, projeto:Čistá aktivita, jednoduchá trasa bez trafiku a stojím.
Josko, takový harcovník a zkušený pardál a taková nováčkovská chyba.Tak nic, reinstal tratě, vyházel pracovní aktualizace, nechal jen to co má Zbyněk na webu a Kolín OK.