No jo, on se taky psal rok 1996...... Takže se omlouvám.Dráčik napsal:Bob: Ano bolo, na 350 019 to tak ešte je, ale pri rekonštrukciách na MIREL sa to prerobilo.
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jo, on se taky psal rok 1996...... Takže se omlouvám.Dráčik napsal:Bob: Ano bolo, na 350 019 to tak ešte je, ale pri rekonštrukciách na MIREL sa to prerobilo.
A proč? Zatím je to snad docela v poho.....stále je to v rámci, který Džordž navrhnul...a to ostatní je věcí cabviewmakera, co použije.....Dráčik napsal:Doteraz bol Džordž s toho trochu popletený a už sme ho dorazili úplne.![]()
Takže pro shrnutí .Martens napsal:A proč? Zatím je to snad docela v poho.....stále je to v rámci, který Džordž navrhnul...a to ostatní je věcí cabviewmakera, co použije.....Dráčik napsal:Doteraz bol Džordž s toho trochu popletený a už sme ho dorazili úplne.![]()
Džordži musíš to udělat tak, že celé to mezikruží Ti bude svítit už v základu ve front pohledu a v masce to budeš jenom překrývat zhasnutými LED diodami a budeš to maskovat celé - ne jenom diody, protože v tom mizerném rozlišení to bude na houby - jinak to nemá valný smysl....Džordž napsal:A to jsem zrovna v noci zkoušel udělat krátké video z rychloměrem, který už ukazuje ledkami momentální traťovou rychlost. Ale po kompresi se mi nelíbilo, tak jsem ho ani nenahrával na web. Zkusím to odpoledne znovu.
Martine, pokud by jsi jezdil na lokomotivě, tak by jsi věděl, že se jezdí vždy na zadní sběrač. Přední se zvedá k zadnímu pro předtápění souprav, což v MSTS nepotřebujeme, nebo pro těžký rozjezd, což v MSTS také nehrozí. Dále na přední sběrač se jezdí když jsem přípřežná lokomotiva, ale to už současně také není nutnost (dle vyjádření současných strojvedoucích), takže jediný problém v MSTS byl, když objedu soupravu, tak jsem jel proti srsti na přední sběrač, což Michal právě vyřešil. Ovládání, co řešíte bude jen podobná hračička jako ovládání dveří. Nádherný efekt, přiblížení realitě, ale jinak dá se v MSTS bez toho žít. Spíš by stálo za námahu řešit postih při nestažení sběračů, tam kde jsou stahovačky. Nebo stržení brzdy při jízdě s otevřenými dveřmi, když už jsou funkční. Pak by to mělo svůj smysl.Martens napsal:Otázkou je Zbyňku, jestli se "laxně" stavět k novinkám a když se to pustí ven, šlape to na první pokus a nebo to pustit ven bezhlavě a pak se chyby vrací jako miliony malých bumerangů - a to platí kdekoliv ....
Dále - my tady řešíme ovládání obou sběračů nezávisle na sobě a ne jednoho - to Ti asi trošku uteklo v zápalu radosti ......jsou to 2 odlišné věci....až dokážeš s trainsetem a jeho 3.update zvednout i druhý sběrač, pak ano.... navíc si myslím, že to, že vždy jedeš na zadní je spíše práce Džordžova a že to v cvf dosáhnout nejde, ale budiž
Pravdu máš ale v tom, že už na konci ledna to bylo hotovo (přesněji 24.1. podle mailové korespondence s Michalem, kde psal, že Ti to pošle do update, pokud nebudou připomínky).
Zbyněk Šemora napsal:Martine, pokud by jsi jezdil na lokomotivě, tak by jsi věděl, že se jezdí vždy na zadní sběrač. Přední se zvedá k zadnímu pro předtápění souprav, což v MSTS nepotřebujeme, nebo pro těžký rozjezd, což v MSTS také nehrozí. Dále na přední sběrač se jezdí když jsem přípřežná lokomotiva, ale to už současně také není nutnost (dle vyjádření současných strojvedoucích), takže jediný problém v MSTS byl, když objedu soupravu, tak jsem jel proti srsti na přední sběrač, což Michal právě vyřešil. Ovládání, co řešíte bude jen podobná hračička jako ovládání dveří. Nádherný efekt, přiblížení realitě, ale jinak dá se v MSTS bez toho žít. Spíš by stálo za námahu řešit postih při nestažení sběračů, tam kde jsou stahovačky. Nebo stržení brzdy při jízdě s otevřenými dveřmi, když už jsou funkční. Pak by to mělo svůj smysl.Martens napsal:Otázkou je Zbyňku, jestli se "laxně" stavět k novinkám a když se to pustí ven, šlape to na první pokus a nebo to pustit ven bezhlavě a pak se chyby vrací jako miliony malých bumerangů - a to platí kdekoliv ....
Dále - my tady řešíme ovládání obou sběračů nezávisle na sobě a ne jednoho - to Ti asi trošku uteklo v zápalu radosti ......jsou to 2 odlišné věci....až dokážeš s trainsetem a jeho 3.update zvednout i druhý sběrač, pak ano.... navíc si myslím, že to, že vždy jedeš na zadní je spíše práce Džordžova a že to v cvf dosáhnout nejde, ale budiž
Pravdu máš ale v tom, že už na konci ledna to bylo hotovo (přesněji 24.1. podle mailové korespondence s Michalem, kde psal, že Ti to pošle do update, pokud nebudou připomínky).
Nekamenujte mne, řekl jsem jen svůl svobodný názor na věc.
Nechodí u lokomotiv x6x. Po přechodu na druhé stanoviště jedu na přední smeták. Když jsem testoval minulou aktivitu se 151, tak jsem také v obráceném směru jel na přední sběrač. Až dnes ráno po testu Michalových úprav jsem koukal jak na jiříkovo vidění. To jsem opravdu ještě neviděl. Vždy zadní sběrač. "Tak kdo za to může?"Džordž napsal:Zvednutí smetáků řeší MSTS ve své režii a to správně již od původní verze. Jediná podmínka jsou animované oba, což do dnes není na všech loko. Přitom je to pro autora modelu práce na 5 minut.
Některé triggery jsou při startu aktivity resetovány. Zatím jsem uvolnil 45 a 46, takže při startu se zvedlým panto se tento zvedne a správně se spustí trigger i bez nutnosti Initial_Trigger. Pokud ještě některé důležité nechodí, ozvěte se.