Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdar a sílu.Pawlik napsal:Pánové aktivitáři, někteří používáte hromadu loose consistů místo toho, abyste třeba správkové vozy udělali jako trafic.
Kam se poděl um starých aktivitářů? Vždyť podržet někde soupravu dnes není problém, když fungují vyčkávací body.
To už vůbec nemluvím o případném opravování takového loose consistu.
Navíc na slabších PC se jejich výskyt velmi silně projevuje ve stabilitě.
Každý má samozřejmě právo tvořit, jak chce, ale věřím, že nejsem jediný, koho taková aktivita odradí a rovnou ji hodí do koše, přestože trasa i vlak jsou mnohdy velmi lákavé. Myslím, že to je škoda.
Dobrý, a já se to dovídám skoro jako poslední. Ještě prosím upřesní, která trať to dělá. A nedá se to vyřešit tak, že ty trasy budou za sebou či od sebe?Dan J. napsal:..... A druhý průšvih je, že když na této trati postavíš trasy proti sobě na jedné koleji, tak ti aktivita po load a pokusu o save nemilosrdně padne. Takže někdy nejde o um, ale o holou nutnost.
Ahoj, neboj. To není jen záležitost DVK, toto je všeobecná záležitost MSTS. Pokud tvořím aktivity nějaký ten pátek, tak už se mnou MSTS vychcal tolikrát a sám nechápu proč, ale jedno je jisté, nejlepší škola je praxe a tak si některé fígle nechám pro sebe a pár známých v hospodě u piva.JiříkTK napsal:Dobrý, a já se to dovídám skoro jako poslední. Ještě prosím upřesní, která trať to dělá. A nedá se to vyřešit tak, že ty trasy budou za sebou či od sebe?Dan J. napsal:..... A druhý průšvih je, že když na této trati postavíš trasy proti sobě na jedné koleji, tak ti aktivita po load a pokusu o save nemilosrdně padne. Takže někdy nejde o um, ale o holou nutnost.
Dan J. napsal:JiříkTK napsal:
No moment, proč proti sobě. Já je mám od sebe či ve stejném směru a nikdy jsem neměl problém s pádem. Takhle to mám v pár aktivitách. A nikdo si zatím nestěžoval. Ono i tak nikdo nic neříká. To vypadá, že si dělám aktivity pro sebe i když podle Topu tam mám denně 30 lidiček.
Dodej kompletní dokumentaci (JŘ, řazení souprav, fotodokumentaci...) a chytnu se tohomettys napsal:Když je teď stará tišnovka, udělat slavnosti perštejnského panství (např pendlování Pilštiků, raní spěšnáky s prototypem Bardoty, Jízdy s párama.... )
klimi napsal:Dodej kompletní dokumentaci (JŘ, řazení souprav, fotodokumentaci...) a chytnu se toho![]()