Abych navnadil na zítřejší aktualizaci, tak jsem včera natočil ukázkové video z Prahy do České Třebové v OR. Děkuji Nebulusovi, že mi nedávno umyl okna u kabin, kde to bylo zakouřené od kuřáků, jako i u této 362. Úpravy číselníku mi poslal Alcapone a řešení vlakové brzdy, trakční charakteristiku a úpravy v cvf kabiny jsem opsal od Pawlíka, jak mi v době nedávné dodal. Takže se dá i s touto mašinkou v OR jezdit. Minus je, že ovládání brzdy je naruby a občas se spletu a namísto povolení brzdy zabrzdím, viz přistání před Pardubicemi na videu.

Tento vzorek i s consistem přidám na DVD s tratí. Jinak aktualizaci Trainsetu pro OR bych udělal, až bude víc jasno a aby se nedělala zbytečná práce.
Video má posuvník

, takže každý ať se podívá, co jej zajímá.
PS. Velké poděkování za sloučené skupiny modelů po celé trati patří Matesovi. Ještě řešíme Vršovice někde u depa, kde zlobí náspy, tak jsem to dnes dopoledne celé přepracovával a poslal ke sloučení na druhý pokus. Ale zde jsem se dostal z přes 1800 objektů na něco přes 1600. Jinde se ušetřilo kolem 100 objektů. Libeň, Kolín. Pardubice i Choceň. Jak je vidět na videu, není žádný problém, nikde nic předčasně nemizí ani nenaskakuje před nosem.
Ještě mne čeká hodně práce, dát to celé dohromady. Takže kdy přesně to bude nemohu přesně určit. Nové DVD bude k dispozici až od úterka. Tedy pokud něco nevybuchne, jak se nyní před aktualizací stále děje.